Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen

Dé jachthaven van Amsterdam
Durgerdammerdijk 116A. Havenmeester
06 5162 8873

5 mei: Y-torenrace speciaal voor leden van Het Y

Geplaatst op 14-04-2024  -  Categorie: Wedstrijd  -  Auteur: wedstrijdcommissie

Y-torenrace speciaal voor leden van het Y: wedstrijd op zondag 5 mei (1 dag) met SW-rating.

Sinds 1965, dus al bijna 60 jaar, organiseren we de Y-Torenrace. Traditioneel de opening van het wedstrijdseizoen met (ook traditioneel) weinig Y-leden onder de deelnemers. Dat gaat vanaf nu veranderen. Op zondag 5 mei kun je als Y-lid meevaren in de exclusieve CLUB-SW klasse.

De wintercompetitie is geweest. De zomercompetitie is nog net niet begonnen. De boten liggen in het water en de wedstrijdbemanningen dreigen in een gat te vallen. Voor diegenen is de CLUB-SW. Er zijn daarnaast ook niet-westrijdzeilende-Y-leden die misschien benieuwd zijn naar hoe het eraan toe gaat in zo'n zeilwedstrijd. Ook voor die zeilers is de CLUB-SW. Wil je vast warmdraaien voor de eerste dinsdagavondwedstrijd op 7 mei? Of wil je kennismaken met wedstrijdzeilen en lijkt de 'buzz' rond de Y-Torenrace je gewoon wel leuk? Schrijf je dan nu in!

CLUB-SW klasse

Je doet mee met je basis SW-rating. Heb je die niet, dan regelen wij die voor je. Op zondag zeilen we drie wedstrijden, redelijk kort achter elkaar. De CLUB-SW wordt verzeild op de wat langere en relaxte 'Aken baan'. De baan dus waar ook de imposante Lemster Aken hun wedstrijden varen. Je kunt ook 'doublehanded' meedoen. Je SW-rating wordt dan met 1,5 punten verhoogd (je komt dus hoger te staan op de ranglijst).

Inschrijven Y-Torenrace 2024

Vul het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in. Kies voor SW, geef als vereniging 'Het Y' op en kies bij 'neemt deel op' voor de zondag. Je wordt dan ingedeeld in de CLUB-SW klasse. De kosten zijn € 20,-

Word lid van de Y-Toren Whatsapp groep: Whatsapp Y-Torenrace

Doe je voor het eerst mee met wedstrijden en zit je met een vraag? Wij helpen je graag verder. Stel je vragen via de Whatsapp groep of spreek iemand van de westrijdcommissie aan.

Meer informatie, waaronder de 'Notice of Race' en de Wedstrijdbepalingen vind je op de website: www.ytorenrace.nl of mail ons: eissimmocdjirtsdew.[antispam].@zvhety.nl