Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen

Dé jachthaven van Amsterdam
Durgerdammerdijk 116A. Havenmeester
 06 5162 8873, marifoon #31.

c3g-bries7a

Toerjacht de Bries

 

De jongste aanwinst van Het Y is toerjacht de Bries. De Bries is een Flying Dutchman cruiser, een 29 voeter met dieselmotor, kombuis, WC en 4 slaapplaatsen. De Bries is geschikt om korte tochtjes op het Markermeer mee te maken alsmede langere tochten van een dag, weekend of week. De Bries is zeewaardig en kan dus ook het wad op. De Bries is in prima staat en volledig uitgerust met zwemvesten, veiligheidsuitrusting en keukeninventaris; samen met jullie proberen we als gebruikers haar in orde houden en waar mogelijk verder te optimaliseren en van alle gemakken te voorzien. Als je de Bries meeneemt willen we graag dat je ook af en toe helpt bij onderhoud en klussen.

Je kunt de Bries reserveren, tegen betaling van 15 euro/blok van 3 uur. Het laatste blok loopt tot de volgende ochtend 9 uur en voor 60 euro heb je dus de Bries 24 uur tot je beschikking. We willen het gebruik van de Bries met name voor langere tochten stimuleren en daarom gaat gebruik van een hele dag/dagen vóór gebruik voor een paar uur. Je kunt de Bries maximaal een week meenemen. Anderzijds als de Bries niet weg is voor hele dagen kun je hem ook een paar uur meenemen. Om dit te faciliteren kun je de Bries meer dan 6 dagen van te voren alleen reserveren voor hele dagen, en mag je hem voor blokken van 3 uur reserveren als dat binnen de komende 6 dagen valt.

c3a-bries1
c3e-bries5
c3b-bries2


Als je de Bries graag een keer mee zou willen nemen, maar graag eerst een keer met het schip wil kennismaken doe dan mee met een van de opstapdagen of vraag een van de commissieleden je een keer op het schip te introduceren.

De Bries commissie: Harro Bouwmeester, Thijs van Someren, Myriam Hafterkamp, Rein Hazewinkel, Joop van Rijn, Heino de Jong, en namens het bestuur, Jan Verjaal.

 

Wil je reserveren, klik hier (naar inloggen leden)

 

Download hier de handleiding/reglement TOERJACHT ‘’Bries’’

 

 

c3f-bries6