Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen

Dé jachthaven van Amsterdam
Durgerdammerdijk 116A. Havenmeester
06 5162 8873

Zaterdag 4 mei: Y-toren maaltijd voor Y-leden

Geplaatst op 14-04-2024  -  Categorie: Evenementen / activiteiten  -  Auteur: Bob

Op 4 en 5 mei organiseert de wedstrijdcommissie weer de jaarlijkse Y-torenrace. 

Op 4 mei is de clubmaaltijd toegankelijk voor alle Y-leden. Je eet dan samen met de deelnemers aan de wedstrijd, en – last but not least – de ongeveer 20 vrijwilligers van Het Y die deze wedstrijd elk jaar mogelijk maken.

De kosten voor de clubmaaltijd bedragen €22,50 per persoon (paella inclusief salade). Er wordt rekening gehouden met vegetarische eters (geef je voorkeur op bij de inschrijving). Schrijf je in op de website. De inschrijving wordt definitief bij betaling van het totaalbedrag op onderstaand banknummer. De inschrijving sluit op 28 april en de betaling moet uiterlijk op 3 mei op de rekening van Het Y staan. Het aantal clubmaaltijden voor Y-leden is beperkt tot 50. Schrijf tijdig in OP=OP.

Maak het totaalbedrag van het aantal eters over op banknummer: NL 16 ABNA 0479 3397 40 ten name van Zeilvereniging Het Y onder vemelding van Naam en Aantal Maaltijden.

Sinds 1965, dus al bijna 60 jaar, organiseren we de Y-Torenrace. Traditioneel de opening van het wedstrijdseizoen in Nederland. De Y-Torenrace is een tweedaags evenement. De Y-leden die meedoen met de nieuwe CLUB-SW klasse komen alleen op de zondag in actie. Wil je ook iets van de zaterdagsfeer proeven, kom dan naar de haven en eet mee (even opgeven via de website). Om 20:00 uur is er een moment stilte vanwege de nationale herdenking.